Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний розвиток та проєктний менеджмент» - Гончар, В. В.; Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Мета дисципліни – формування системи знань та навичок студентів у сфері стратегічного розвитку та проєктного менеджменту, відпрацювання компетентностей, що забезпечують стратегічний аналіз, розробку й забезпечення реалізації стратегії управління підприємством, планування та забезпечення ефективності реалізації проєктів, а також формування стратегічного мислення й навичок з ініціювання, впровадження та забезпечення реалізації змін у контексті вимог нової економіки та використання інструментів проєктного менеджменту.