Спосіб отримання порожнистих виробів з тонким дном - Алієва, Л. І.; Абхарі, П. Б.; Малій, Х. В.; Таган, Л. В. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Спосіб отримання порожнистих виробів з тонким дном полягає у пластичній течії металу між матрицею і пуансоном для зворотного холодного видавлювання. На дні стакана формується зовнішній кільцевий виступ шляхом заповнення заглиблення в торці протипуансона.