Безпека праці : методичні рекомендації до виконання практичних завдань - Таврель, М. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації до виконання практичних завдань з дисципліни «Безпека праці» включають інформацію щодо змісту та вихідних даних; містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання практичних завданнь, вимоги до оформлення та приклади розрахунків, включаючи зразок титульної сторінки.