Розробка та використання платформи Eduflow BI Технічного Університету «Метінвест Політехніка» в контексті українських практик освітньої аналітики - Ровенська, В. В.; Сагайда, П. І.; Рекова, Н. Ю.; Касьянюк, О. С. (НТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
У роботі представлено інтегровану платформу EduFlow BI Технічного університету «Метінвест Політехніка», спрямовану на наскрізну аналітику освітніх даних. Описано архітектуру системи, ключові функціональні можливості, застосування штучного інтелекту та проведено порівняння з українськими практиками освітньої аналітики. Показано унікальні переваги платформи щодо глибини інтеграції, достовірності даних та впроваджених AI-моделей.
Keywords: освітня аналітика; Learning Analytics; EduFlow BI; штучний інтелект; прогнозування відтоку; рекомендаційні системи; Power BI; Moodle