Теплові процеси при окускуванні : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань (для студентів спеціальності G10 «Металургія» усіх форм навчання) - Біляєва, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні рекомендації містять відомості щодо формування індивідуальних завдань з дисципліни «Теплові процеси при окускуванні», теоретичні відомості з наведенням основних формул та етапів розв’язання. Крім цього наводяться довідкові дані та індивідуальні варіанти завдань. Матеріал методичних рекомендацій має на меті підвищити якість виконання роботи та виробити навички розв’язання задач прикладного спрямування. Рекомендовано для студентів спеціальності G10 «Металургія» усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.