Реалізація проєктів розробки, впровадження та утилізації матеріалів : силабус - Пікареня, Д. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Реалізація проєктів розробки, впровадження та утилізації матеріалів– курс спеціальної підготовки, який дозволить вам набути компетенцій в сфері ініціювання, розробки, реалізації та впровадження проєктів у сфері матеріалознавства. Курс має інтегральний характер і дає знання та навички, які є необхідними саме в вищевказаній сфері.