Робоча програма навчальної дисципліни «Фахова англійська мова для ділового та наукового спілкування» - Рагуліна, Н. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Іншомовна підготовка є невід’ємним складником формування професійної компетентності та важливою передумовою академічної та професійної мобільності студентів. Програма англійської мови за професійним спрямуванням розрахована на студентів, які раніше вивчали мову і досягли рівня не нижче В1 відповідно до дескрипторів, визначених у Загальноєвропейських рекомендаціях з мовної освіти. Програма передбачає комплексне навчання англійської мови в усіх її аспектах в рамках компетентного підходу.