Профілі електроспоживання головних вентиляторів вугільних шахт - Рухлов, А. В.; Рухлова, Н. Ю.; Кириченко, М. С. (Дніпровський технологічний університет, 2024)
Визначити основні показники профілів електроспоживання вентиляторів головного провітрювання вугільних шахт за умови регулювання їх продуктивності за допомогою систем керованого електроприводу на базі напівпровідникових елементів.

To determine the main indicators of the power consumption profiles of the main ventilation fans of coal mines under the condition of regulating their performance using controlled electric drive systems based on semiconductor elements.
Power consumption profiles of the main fans at coal mines
Keywords: профіль електроспоживання; вентилятор головного провітрювання; графіки електричних навантажень; регулювання електроспоживання; вугільна шахта; споживана потужність; power consumption profile; main ventilation fan; electrical loading diagrams; power consumption regulation; coal mine; reactive powerc