Екологічні аспекти розробки, впровадження та утилізації матеріалів : методичні вказівки до самостійного вивчення практичної частини дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 132 «Матеріалознавство» усіх форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти - Пікареня, Д. С.; Орлінська, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2022)
Методичні вказівки включають завдання за варіантами, методичні пояснення щодо порядку виконання, вимоги до його оформлення. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 132 «Матеріалознавство» другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; матеріалознавство; утилізація; викиди; забруднення