Робоча програма навчальної дисципліни «Моделювання електротехнічних та електромеханічних систем» - Хілов, В. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Моделювання електротехнічних та електромеханічних систем є вельми затребувані в сучасних умовах функціонування гірничих та металургійних підприємств, де ефективність і надійність систем енергозабезпечення безпосередньо впливають на економічні показники і продуктивність виробництва та рівень енергоощадності.. Курс поєднує фундаментальну підготовку з електротехніки, електромеханіки та системного аналізу з практичним застосуванням сучасних програмних засобів математичного і комп’ютерного моделювання.