Розподілені обчислення і хмарні технології : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань (для студентів комп’ютерних спеціальностей першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) - Костіков, О. А.; Сагайда, П. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки містять відомості щодо формування кейсу задач та критеріїв оцінювання індивідуальних завдань на платформі Moodle та приклади їх розв’язання з наведенням алгоритмів, комп’ютерних програм, скріншотів результатів та коментарів до розробленого програмного коду. Матеріал методичних вказівок має на меті підвищити якість виконання роботи, виробити навички розв’язання задач, пов’язаних з принципами реалізації розподілених та паралельних обчислень та використанням хмарних технологій. Рекомендовано для студентів комп’ютерних спеціальностей та форм навчання першого (бакалаврського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; формування кейсу задач; індивідуальні завдання; розв’язання задач; розподілені та паралельні обчислення; використання хмарних технологій