Робоча програма навчальної дисципліни «Геоінформаційні системи в маркшейдерії» - Батур, М. О.; Кучин,О. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2025)
Дисципліна спеціальної підготовки «Геоінформаційні системи в маркшейдерії» є обов’язковою для вивчення за освітньо-професійною програмою «Сучасні методи маркшейдерського забезпечення процесів видобування корисних копалин» і спрямована на набуття компетентностей в сферізастосування програмного забезпечення сучасних геоінформаційнихсистем для структурування і математичної обробки геологічної, топографічної і маркшейдерсько-геодезичної інформації з метою створення математичних, графічних моделей місцевості, гірничих виробок, масиву гірських порід та оформлення гірничо-графічної документації.