Психологія : силабус - Чернякова, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Дисципліна розглядає: 1) теоретичні та експериментальні основи психології; 2) розкриває відомі і впливові психологічні моделі, напрямки психології, методи психологічних досліджень; 3) закономірності розвитку і функціонування психіки особистості.