Техногенні проблеми промислових районів : силабус - Максимова, Н. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Техногенні проблеми промислових районів є вибірковим курсом, спрямованим на ознайомлення з різновидами техногенних небезпек, зокрема тими, що обумовлені наднормативними потоками речовин. Курс ознайомлює з аналітичним апаратом задля розуміння екологічних ситуацій та факторів впливу на їх стан.