Високий інтелект – високі психосоціальні ризики - Чеберячко, С. І. (ТОВ "Редакція журналу "Охорона праці", 2025)
Компанія Google оголосила, що тестуватиме своїх кандидатів на «інтелектуальну скромність», що дасть змогу знизити рівень психосоціального напруження у високоінтелектуальних колективах.