Обладнання електричних станцій та мереж : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Шрамко, Ю. Ю.; Мірошниченко, С. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Обладнання електричних станцій та мереж» призначені для здобувачів освіти спеціальності «Монтаж, експлуатація та ремонт електромеханічного обладнання та обладнання систем електропостачання у ГМК». У виданні подано стислий теоретичний матеріал, приклади розрахунково-аналітичних процедур, індивідуальні завдання, порядок виконання та оформлення практичних робіт, а також питання для самоконтролю і критерії оцінювання результатів. Матеріали спрямовані на формування практичних навичок аналізу схем, вибору основного обладнання електроенергетичних об’єктів і обґрунтування технічних рішень з урахуванням вимог надійності та безпеки.