Рециркуляційний аератор як засіб забезпечення громад чистою водою в умовах надзвичайних ситуацій - Таврель, М. І. (UKRLOGOS Group, 2025)
Застосування рециркуляційного аератора у комплексі з іншими заходами цивільного захисту дозволяє не лише забезпечити громади якісною водою, але й створити довготривалу систему запобігання надзвичайним ситуаціям, пов’язаним із забрудненням водних ресурсів. Таким чином, цей пристрій є важливим інструментом для екологічної безпеки та стійкого розвитку.