Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Бізнес-процеси та операційна ефективність» другого (магістерського) рівня спеціальності 051«Економіка» - Поважний, О. С.; Смирнова, І. І.; Мойсеєнко, К. Є.; Ровенська, В. В.; Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Виконання кваліфікаційної роботи за ОПП «Бізнес-процеси та операційна ефективність» спеціальності 051 «Економіка» передбачає закріплення навичок та вмінь планування, програмування, моделювання, аналізу й систематизації наукових фактів і експериментальних даних, формулювання можливих проєктних рішень, висновків і пропозицій в процесі проведення дослідження, максимально наближеного до реальних умов підприємств.