Основи інтернету речей (ІОТ) : силабус - Касьянюк, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Основи інтернету речей (ІОТ) – цей курс зосереджений на розвитку студентських навичок у сфері програмування, зокрема на програмуванні та розробці прошивки для мікроконтролерів, зокрема Arduino. Учасники отримають можливість вивчити та впровадити емуляцію роботи пристроїв за допомогою програмних засобів.