Металургійні агрегати та обладнання : методичні вказівки до практичних занять - Доброносов, Ю. К.; Грибков, Е. П.; Ягольник, М. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Методичні вказівки до практичних занять рекомендовані до використання під час викладання обов’язкового освітнього компонента «Металургійні агрегати та обладнання» за освітньо-професійною програмою «Металургія чорних металів», спеціальність 136 Металургія.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; металургія; обладнання