Бізнес-етика в мультикультурному середовищі та ділові комунікації : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Ровенська, В. В.; Харченко, О. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено умови, поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Бізнес-етика в мультикультурному середовищі та ділові комунікації», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; вимоги оформлення; бізнес-етика; комунікація