Розробка класифікації гірських порід за трудністю їх вибухового подрібнення - Швець, Є. М.; Баранов, І. В. (Криворізький національний університет, 2020)
Різноманітність властивостей гірських порід викликала необхідність розробки класифікацій, наприклад, за буримістю свердловин, згідно з будівельними нормами та правилами, за тріщинуватістю та ін. Усі вони є результатом наукового та практичного досвіду та принесли велику користь під час розробки родовищ корисних копалин, виконання будівельних робіт тощо.
Keywords: подрібнення; гірська порода; свердловина