Тенденції розвитку міжнародних логістичних систем в умовах глобалізації - Щербань, О. Д. (Державний університет «Київський авіаційний інститут», 2025)
Метою дослідження є комплексний аналіз сучасних тенденцій розвитку міжнародних логістичних систем у контексті глобалізації та формулювання рекомендацій із підвищення їх ефективності й стійкості.