Особливості технології виплавки сталі в подових агрегатах : силабус - Стоянов, О. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливості технології виплавки сталі в подових агрегатах – є вибірковим курсом підготовки сучасних металургів, який дозволить Вам набути знання та отримати професійні компетенції пов'язані з технологіями виплавки сталі в мартенівських печах і двованних сталеплавильних агрегатах, сучасними методами інтенсифікації плавки, особливостями теплової роботи печі, застосуванням різних методів підводу окислювального і нейтрального газу, процесами гідродинаміки мартенівської ванни, техніко-економічними показниками роботи.