Теорія механізмів і машин : методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Кінематичний аналіз механізмів методом діаграм» - Кулік, Т. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки містять основні теоретичні відомості, характеристику лабораторного обладнання та приладдя, порядок виконання робіт та приклади оформлення звіту. Подано рекомендації щодо методики проведення досліджень, обробки отриманих результатів і їх аналізу. Наведений матеріал допомагає студентам набути практичних умінь з аналізу, дослідження та оцінювання роботи типових механізмів, які широко застосовуються у загальному машинобудуванні, металургійному та гірничому обладнанні; сприяє глибшому розумінню принципів побудови, кінематичних і динамічних характеристик механізмів, а також розвитку компетентностей, необхідних для подальшого вивчення спеціальних дисциплін і виконання інженерних розрахунків.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; механізми