Нескладний вибір – 2 - Чеберячко, С. І. (ТОВ "Редакція журналу "Охорона праці", 2022)
Майже всі рішення, які приймає керівник щодо безпеки, вимагають від нього точних суджень стосовно ймовірності розвитку тих чи інших подій. Погодьтеся – більшість із нас розуміли, що саме потрібно було зробити для уникнення небажаної події, але вже після того, як вона сталася. Подумки раз за разом прокручуючи подію, усвідомлювали, що вся інформація для прийняття правильного рішення в нас була. Але чомусь на неї не звернули уваги, хоча відповідь містилася на поверхні.