Інтелектуальна власність та патентознавство : силабус - Малій, Х. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Опанування освітнього компоненту «Інтелектуальна власність та патентознавство» спрямовано на підготовку сучасного високопрофесійного фахівця, здатного орієнтуватися у складному правовому полі інтелектуальної власності, що є невід’ємною складовою сучасного інформаційного суспільства та професійної діяльності науковця.