Місце онлайн-навчання в сучасній системі освіти - Соловйова, О. В.; Гайдук, Л. (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2021)
В останній час відбувся різкий перехід від традиційного навчання у класі до онлайннавчання в багатьох країнах світу. Все більше людей починають усвідомлювати важливість онлайн-навчання, і те що воно може трансформувати людей, знання та вміння.

Recently, there has been a sharp transition from traditional classroom learning to online learning in many countries around the world. More and more people are beginning to realize the importance of online learning and that it can transform people, knowledge and skills.
Keywords: відеозустріч; онлайн-навчання; онлайн-платформа; онлайн-програма; чат-група; сhat group; online training; online platform; online program; video call