Робоча програма виробничої практики - Кружилко, О. Є.; Володченкова, Н. В.; Майстренко, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Програма виробничої практики складена відповідно освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 263 «Аудит та консалтинг безпеки праці».