Проєктний менеджмент : методичні рекомендації для формування фреймворкупроєкту в MS Project (базовий функціонал) і самостійної роботи в MS Project - Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Ці методичні рекомендації включають алгоритм роботи в MS Project (базовий функціонал) з візуалізацією практичного використання програмного забезпечення для управління проєктами з врахуванням сучасних методологій проєктного менеджменту. Надані в методичних рекомендаціях приклади планування, корегування ходу виконання проєкту, моніторингу та контролю з використанням сучасного програмного забезпечення MS Project дозволяють опанувати навички, необхідні для управління проєктами. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальностей, за якими передбачено обов’язкове вивчення дисципліни «Проєктний менеджмент».
Keywords: методичні вказівки; MS Project; управління проєктами; проєктний менеджмент