Управління проєктом модернізації прокатного виробництва із розширенням сортаменту в умовах ПАТ «Запоріжсталь» - Каленков, О. Ф. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Об’єкт дослідження – процес прокатки гарячої штаби та виробничо-організаційна структура ПАТ «Запоріжсталь» у контексті модернізації металургійного обладнання. Мета дипломного проекту – удосконалення процесу виробництва в умовах стану 1680 ПАТ «Запоріжсталь» з метою розширення сортаменту гарячекатаних штаб до товщини 2 мм у рулонах масою до 30 тон на основі реконструкції діючого обладнання та розробки відповідних до нього режимів прокатки.
Наук. керівник: Реков Ю. В., канд. техн. наук, доц.
Keywords: модернізація; безперервний стан прокатки штаб; сляб; листопрокатна продукція; продуктивність; управління змінами; гнучкий менеджмент; lean; agile; kaizen; pmo; сталий розвиток; техніко-економічне обґрунтування; управління проєктами; ризик-менеджмент