Автоматизація процесів виробництва на базі інтернету речей : силабус - Койфман, О. О.; Давиденко, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Автоматизація процесів виробництва на базі інтернету речей – це дисципліна професійного ядра освітньої програми «Інтелектуальні системи управління та робототехнічні комплекси в гірничо-металургійному виробництві», вивчення якої забезпечує набуття здобувачами теоретичних знань та практичних навичок щодо нових тенденцій та технологій цифрових трансформацій виробництва в рамках концепції «Індустрія 4.0».