Технології соціальної роботи : конспекти лекцій для студентів ОКР «магістр» міждисциплінарної освітньо-професійної програми «Проєктне управління соціально-психологічною підтримкою» за спеціальностями D3 Менеджмент та 10 Соціальна робота та консультування - Попова, А. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено завдання та структуру курсу, конспекти лекцій і рекомендації щодо їх вивчення, список рекомендованої літератури з дисципліни «Технології соціальної роботи».