Продуктивність використання офісних систем : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Кайдан, Н. В.; Щенсневич, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях подано інформацію щодо структури кейс-завдань, вимог до їх виконання та системи оцінювання індивідуальної роботи. Матеріали викладено в обсязі, що дозволяє здобувачам освіти самостійно, послідовно та обґрунтовано виконати поставлені завдання відповідно до професійної спрямованості. Особливу увагу приділено формуванню практичних навичок обробки, структурування, аналізу й візуалізації інформації, а також правильному оформленню ділових документів. Завдання зорієнтовані на відображення типових ситуацій у технічному та виробничому середовищі. Видання рекомендовано для здобувачів освіти технічних спеціальностей усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня як методична підтримка до курсу «Продуктивність використання офісних систем».