Робоча програма навчальної дисципліни «Самоменеджмент» - Ровенська, В. В.; Гончар, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Самоменеджмент – це ключовий аспект особистісного розвитку та професійної ефективності, що дозволяє управляти власними ресурсами, відповідальністю та цілями в сучасному діловому середовищі. Дисципліна розроблена з метою формування компетенцій, необхідних для підвищення особистої продуктивності та самореалізації.