Виробничі процеси та обладнання об'єктів автоматизації : методичні рекомендації до виконання практичних та індивідуальних завдань - Малій, О. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні рекомендації містять матеріали до виконання практичних та індивідуальних завдань з дисципліни «Виробничі процеси та обладнання об'єктів автоматизації». У роботі розглянуто основи аглодоменного, сталеплавильного та прокатного виробництв, елементи автоматичних систем регулювання та нормативні документи у сфері автоматизації. Видання містить теоретичні відомості, приклади розрахунків, практичні завдання, рекомендації до оформлення робіт та перелік рекомендованих джерел. Методичні рекомендації призначені для здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю G7 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка.