Гаряче штампування сталевих порожнистих виробів з інтенсивною пластичною деформацією стінки та донної частини - Калюжний, В. Л.; Ярмоленко, О. С.; Малій, Х. В. (Донбаська державна машинобудівна академія, 2020)
Приведені результати моделювання методом скінченних елементів процесу гарячого штампування порожнистого виробу з маловуглецевої сталі з інтенсивним пропрацюванням пластичною деформацією стінки і донної частини для набуття необхідних механічних властивостей.
Keywords: гаряче штампування; порожнистий виріб; зворотне видавлювання; витягування із потоншенням; метод скінченних елементів; інтенсивність деформацій