Використання .NET INTERACTIVE для візуалізації даних у інтерактивних блокнотах, створених за допомогою С# - Самойленко, Д. О.; Касьянюк, О. С.; Samoilenko, D. O.; Kasianiuk, O. S. (Baltija Publishing, 2024)
Використання інтерактивних блокнотів, таких як .NET Interactive, набуває все більшої актуальності в освіті, дослідженнях і бізнес-аналізі. Ці блокноти створюють багатомовне середовище, що підтримує C#, F#, PowerShell, SQL, HTML та інші мови, завдяки чому користувачі можуть працювати з різними типами даних і завданнями в межах однієї платформи без необхідності перемикатися між різними середовищами. Це особливо зручно для інтерактивного виконання коду, оскільки дозволяє писати і виконувати код блоками, миттєво отримуючи результати. Такий підхід спрощує навчання, дозволяє швидко відстежувати і виправляти помилки, експериментувати з кодом і тестувати ідеї.
Using .NET interactive to visualize data in interactive notebooks created with C#