Проєктне управління змінами у гірничо-металургійному бізнесі : методичні рекомендації до виконання міждисциплінарної курсової роботи за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальності 073«Менеджмент» - Шкрабак, І. В.; Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання, критерії оцінювання виконаного індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 Менеджмент другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; менеджмент