Рециклінгові технології та підвищення енергоефективності виробництва сталі : силабус - Мамешин, В. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є комплексний підхід до можливостей рециклінгу не тільки відходів та вторинних ресурсів сталеплавильного виробництва, а й відходів суміжних виробництв, що дає можливість значно підвищити енергоефективність усього металургійного комплексу.