Підвищення операційної ефективності ливарної дільниці завдяки її реконструкції в умовах ТОВ «ЗЛМЗ» - Кондратьєв, Є. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Мета роботи: підвищення ефективності виробничих процесів шляхом обґрунтування доцільності впровадження нових технологій для раціонального використання інвестиційних ресурсів ТОВ «Запорізький ливарно-механічний завод» в умовах повномасштабної війни. Об’єкт дослідження – фінансово-економічні аспекти процесів впровадження нових технологій металургійного виробництва. Предмет дослідження – методи управління процесами впровадження нових технологій металургійного виробництва та оцінки їх ефективності.

Purpose: to improve the efficiency of production processes by substantiating the feasibility of introducing new technologies for the rational use of investment resources of Zaporizhzhia Foundry and Mechanical Plant LLC in a full-scale war. Object of research - financial and economic aspects of the processes of introducing new technologies in metallurgical production. The subject of the study is methods of managing the processes of introducing new technologies in metallurgical production and evaluating their effectiveness.
Improvement in the operational efficiency of the liqueur factory and reconstruction in the minds of LLC “ZLMZ”
Наук. керівник: Мінц О. Ю., д-р екон. наук, професор
Keywords: холоднотвердіючі суміші; виробництво; технології; регенерація; інвестиції; cold-solid mixtures; production; technologies; regeneration; investments