Бізнес-аналіз : силабус - Шевченко, Н. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Курс з бізнес-аналізу є вибірковою дисципліною, що надає базові знання та навички для розуміння ролі бізнес-аналітика в ІТ-проєктах. Його мета – дати студентам чітке уявлення про те, як використовувати бізнес-аналіз на різних етапах життєвого циклу ІТ-проєктів, особливо в умовах цифрової трансформації. У процесі навчання студенти дізнаються, що таке бізнес-вимоги, як їх визначати, формулювати та документувати. Акцент зроблено на ознайомленні з основними методами й інструментами, необхідними для бізнес-аналізу: від простих моделей вимог до основ управління ризиками.