Об’єктно-орієнтоване програмування на Java : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Нікуліна, О. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки включають теми, мету, теоретичні основи, приклади програм та завдання для кожної практичної роботи, вимоги до оформлення звіту з практичних робіт, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності F3 Комп’ютерні науки першого (бакалаврського) рівня освіти.