Процеси відкритих гірничих робіт : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Луценко, С. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено тематику практичних робіт, методичні пояснення щодо порядку та методики їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів.