Робоча програма навчальної дисципліни «Аналіз та управління ризиками» - Ольховська, О. Л. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Вивчення даної освітньої компоненти створює для фахівців підґрунтя для розвитку їхнього економічного та управлінського мислення, набуття ними здатності вирішувати проблемні питання з вибору оптимальної моделі для моделювання ризикових ситуацій задля протидії ризиковим подіям.