Робоча програма навчальної дисципліни «Системи інтелектуального електрозабезпечення» - Папаїка, Ю. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Системи інтелектуального електрозабезпечення (СІЕ) – це базова дисципліна професійного ядра освітньої програми «Енергоефективні технології в системах електрозабезпечення гірничих та металургійних підприємств», вивчення якої має на меті набуття здобувачем теоретичних знань та практичних навичок щодо опанування нової парадигми побудови електроенергетичних систем на основі концепції Smart Grid для потужних енергорайонів, промислових підприємств та мікромереж з джерелами розподіленої генерації.