Інфраструктура металургії : силабус - Волкова, В. Є. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Спеціалізація навчальної дисципліни полягає в забезпеченні формування у фахівців знань про базові принципи при проектуванні промислових будівель, інженерних мереж та транспортної інфраструктури металургії, а також раціональній організації забудови металургійних підприємств, відповідно до чи підбору сучасних технологій на різних етапах виробництва металургійної продукції, що найкращим чином відповідають один одному та практичних навичок з підбору обладнання, відповідного до проєктного завдання, і розрахунків продуктивності та кількості стандартизованого обладнання на кожному з переділів.