Ділова та наукова українська мова : методичні вказівки до практичних занять (модуль 2) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Дворянкін, В. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки містять плани та завдання до практичних занять за модулем 2 «Академічне письмо». Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.