Сучасні технології програмування : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Малигіна, С. В.; Бережна, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено теоретичні відомості до виконання практичних робіт, приклади виконання, контрольні питання для самоперевірки здобутих знань, вимоги до оформлення, критерії оцінювання, перелік рекомендованої літератури.