Ділове адміністрування : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Шкрабак, І. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено умови, поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Ділове адміністрування», вимоги до оформлення, подання на оцінювання і захист результатів виконання індивідуальних завдань, критерії їх оцінювання.